Carta del President

Per a llegir en un altre idioma, fes clic al botó corresponent

Lluitem contra la pobresa, contra el malbaratament i aprofitem els excedents
Com a president de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments, desitjo donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, en què que intentarem mostrar una mica de l'esperit i els valors que inspiren la nostra raó de ser, la dels Bancs d'Aliments.
 
La nostra tasca es desenvolupa en tres fronts: la lluita contra la pobresa, la lluita contra el malbaratament d'aliments i l'aprofitament dels excedents agrícoles.
Aquesta tasca es desenvolupa gràcies a la feinaque realitzen els 54 Bancs associats de tota Espanya.
 
Si pregunten com ho fem els diem que mitjançant el voluntariat amb tota la convicció de que som capaços, màxima entrega i compromís personal , així com de el suport de les institucions, tant públiques com privades, que són conscients de la necessitat de combatre aquesta xacra social .
 
Per aconseguir els objectius esmentats, fem una crida a la seva imprescindible col·laboració com a ciutadans, cooperatives, fabricants i distribuïdors de productes alimentaris perquè evitem el malbaratament a la llar, al camp, a la fàbrica i en el sector de distribució mitjançant una 
intel·ligent i eficaç gestió en la utilització i tractament dels aliments en totes i cadascuna de les seves fases de producció, distribució i consum.
 
Des d'aquesta Federació, enviem tot el nostre suport a les persones i famílies que pateixen les conseqüències d'aquesta greu crisi econòmica i que es veuen obligades a recórrer als Bancs d'Aliments.
 
Us transmetem des d'aquí tot el nostre ànim i esforç i el compromís de que fem tot el que està a les nostres mans perquè cap persona, cap nen, cap ancià, es quedi sense els seus aliments.
 
El camí no és fàcil si estem sols, però acompanyats fem d'aquest món un lloc millor.
 
 
 
 
Juan Vicente Peral Ayala
President FESBAL
Suscríbete al boletín de noticias de FESBAL

Gracias por suscribirte

  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • LinkedIn - círculo blanco
Federación Española de Bancos de Alimentos

Ctra. Colmenar Viejo. Km 12,8
(Ciudad Escolar) 28049, Madrid
TELÉFONO: 917 356 390
CORREO: fesbal@fesbal.org

© Federación Española de Bancos de Alimentos 2020 | AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y COOKIES