top of page

Carta del President

Per a llegir en un atre idioma, fes click al botó corresponent

e3088bbb-bb65-4728-896f-469ddf09d3c8.JPG
Lluitem contra la pobrea, contra el balafiament i aprofitem els excedents
Com a president de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments, desige donar-vos la benvinguda a la nostra pàgina web, en la que que intentarem mostrar-los un poc de l'esperit i els valors que inspiren la nostra raó de ser, la dels Bancs d'Aliments.
 
Els 54 Bancs associats de tota Espanya desenrollem la nostra tasca en tres fronts: la lluita contra la pobrea, el balafiament d'aliments i l'aprofitament dels excedents agrícoles.
Si pregunten com ho fem els diem que per mig del voluntariat en tota la convicció de que som capaces, màxima entrega i compromís personal, aixina com del respal de les institucions, tant públiques com a privades, que són conscients de la necessitat de combatre esta tara social.
Per a conseguir els objectius mencionats, fem una crida a la seua imprescindible colaboració com a ciutadans, cooperatives, fabricants i distribuïdors de productes alimentaris per a que evitem el balafiament en la llar, en el camp, en la fàbrica i en el sector de distribució per mig d'una inteligent i eficaç gestió en l'utilisació i tractament dels aliments en totes i cada una de les seues fases de producció, distribució i consum.

Des d'esta Federació, enviem tot el nostre recolsament a les persones i famílies que sofrixen les conseqüències d'esta greu crisis econòmica i que es veuen obligades a recórrer als Bancs d'Aliments.

Us transmetem des d'ací tot el nostre ànim i força, i el compromís de que fem tot lo que està en la nostra mà per a que cap persona; cap chiquet, cap vell, es quede sense els seus aliments. 

El camí no és fàcil si estem sols, pero acompanyats fem d'este món un lloc millor. 

 
Pedro Miguel Llorca Llinares
President FESBAL
  • Facebook - círculo blanco
  • Twitter - círculo blanco
  • YouTube - círculo blanco
  • Instagram - Círculo Blanco
  • LinkedIn - círculo blanco
Federación Española de Bancos de Alimentos

Ctra. Colmenar Viejo. Km 12,8
(Ciudad Escolar) 28049, Madrid
TELÉFONO: 917 356 390
CORREO: fesbal@fesbal.org

© Federación Española de Bancos de Alimentos 2020 | AVISO LEGAL Y POLÍTICA DE PRIVACIDAD Y COOKIES

bottom of page